Soner Sarıkabadayı'dan Kayseri'ye övgü!
Kayseri Kültür Yolu Festivali'nin sekizinci gününde Soner Sarıkabadayı sahne aldı. Sahnede konuşan Soner Sarıkabadayı hem şehre hem de Kayserililere övgü yağdırdı.
Kayseri'de ilk kez düzenlenen Kültür Yolu Festivali’nin Soner Sarıkabadayı sahne aldı. Farklı şarkıları ile Kayserilileri coşturan Kabadayı, şehre övgüleri yağdırdı.
Ünlü sanatçı Soner Sarıkabadayı, Kayseri Kültür Yolu Festivali kapsamında Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde verdiği konserde on binlerce hayranıyla buluştu. Kayserililer, Sarıkabadayı’nın en sevilen şarkılarına gece boyunca büyük bir coşkuyla eşlik etti.
Kayseri'ye övgü yağdı
Ünlü sanatçı sahnede yaptığı konuşmada, "Yağlama, mantı. Hangi muhteşem lezzeti sayayım bilmiyorum. Kayseri’deki bu yemeklerden daha güzel tek bir şey var; o da sizsiniz. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na, Kültür Yolu Festivali’nde emeği geçen herkese gecenin en büyük alkışını rica ediyorum" dedi.