- Haberler
- Son Dakika
- Son dakika! Kayserispor-Beşiktaş maçı erteleniyor mu? Açıkalın'dan dikkat çeken açıklama geldi
Son dakika! Kayserispor-Beşiktaş maçı erteleniyor mu? Açıkalın'dan dikkat çeken açıklama geldi
Kayserispor-Beşiktaş maçı ertelenecek mi? TFF'nin kararı ve kulüplerin son tutumu ne? Detaylar ve Başkan Nurettin Açıkalın'ın açıklaması Kayseri Olay Haber'in Kayseri Haberlerinde...
Kayserispor, Süper Lig’in ilk haftasında sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek. Sarı-Kırmızılı yönetimin aldığı bilet fiyatları kararı gündeme bomba gibi düştü. Beşiktaşlılar fiyatları çok buldu ve Kayseri’ye gelmeme kararı aldı.
Bu gelişmenin yanı sıra Beşiktaş ve Fenerbahçe Avrupa maçlarını ileri sürerek maçların ertelenmesini talep etti. TFF, kararı kulüplere bıraktı. Fenerbahçe ilk hafta Alanyaspor ile karşılaşacak. Kayserispor da Beşiktaş maçıyla yeni sezona merhaba diyecek.
Kayserispor yönetimi toplantı yaptı
Kayserispor yönetimi bu beklentiyi daha önce öngörerek, karşılaşma için toplantı yaptı. Başkan Nurettin Açıkalın ve yönetim kurulu kararını aldı. Peki Kayserispor-Beşiktaş maçı ertelenecek mi? Milyonlarca sporsever, bu kararı bekliyor.
Başkan Nurettin Açıkalın, Beşiktaş’ın talebi olmadan yaptığı açıklamayla erteleme gibi bir düşüncelerinin olmadığını söylemişti.
Kulüpten nasıl bir karar çıktı? Kayserispor yönetimi, Beşiktaş maçının ertelenmesini istiyor mu? Sarı-Kırmızılı kulüp, özellikle gurbetçi vatandaşların Kayseri’de bulunma sürelerini öne sürerek Beşiktaş’ın erteleme kararını kabul etmedi.
Başkan Açıkalın’dan açıklama geldi
Açıkalın, açıklamasında, “Beşiktaş’ın erteleme talebini kabul etmiyoruz. Senede bir kez izne gelen gurbetçilerimiz memleketlerinin takımını tribünden izlemek istiyor. Kayserispor’a destek olacakları kanaatindeyiz. Erteleme kararını kabul etmeyeceğiz” diye net konuştu.