Şehit Necmettin Keleş'ten Türkiye şampiyonu
Kayseri Şehit Necmettin Keleş Ortaokulu öğrencisi Atila Yiğit Doğan, Gaziantep'teki Para Yüzme Okullar Arası Türkiye Şampiyonası'nda 50 metre kurbağalamada Türkiye Şampiyonu oldu.
Kayseri Şehit Necmettin Keleş Ortaokulu öğrencisi Atila Yiğit Doğan, Gaziantep'te düzenlenen Para Yüzme Okullar Arası Türkiye Şampiyonası'nda gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çekti. Genç sporcu, elde ettiği derecelerle Kayseri'ye büyük gurur yaşattı.
Şampiyonada 50 metre kurbağalama stilinde Türkiye Şampiyonu olan Atila Yiğit Doğan, 50 metre kelebek ve 200 metre karışık dallarında Türkiye ikinciliği, 100 metre kurbağalama stilinde ise Türkiye üçüncülüğü elde etti. Bu başarılar, Atila Yiğit Doğan'ın farklı yüzme disiplinlerindeki yeteneğini ve azmini gözler önüne serdi.