Saadet Partisi'nin Kayserili Genel Başkanının yeni Danışmanı bakın kim oldu?
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan'ın yeni danışmanı belli oldu. Detaylar Kayseri Olay haber bülteninde.
Saadet Partisi'nin (SP) Kayserili Genel Başkan Mahmut Arıkan'ın yeni danışmanı kim oldu? Genel Başkanlık koltuğuna oturduğu günden bugüne çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Arıkan'dan dikkat çeken hamle.
Partide yeni hamleler!
Hafta sonu Ankara’da Saadet Partisi teşkilatlarının geniş katılımıyla “Strateji ve Hamle Toplantısı” yapıldı. Toplantı sonrası partinin yeni yol haritası brlirlenirken, aynı zamanda partide yeni atamalar da yapıldı.
Arıkan'ın yeni Danışmanı o isim oldu
Alınan kararlarla birlikte 2011 yılından geçtiğimiz Şubat ayı başına kadar Millî Gazete Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürüten Mustafa Kurdaş, Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan’ın görevlendirmesiyle genel başkan danışmanı olarak açıklandı. Böylece Arıkan'ın yeni danışmanı resmen görevine başlamış oldu.
Milli Gazetede yeni dönem!
Diğer yandan bu gelişmenin ardından Millî Gazete’de de yeni bir dönem başladı. oldu. Gazetede, Genel Yayın Yönetmenliği makamı kaldırılırken genel yayın yönetmenliğine ait görev ve sorumluluklar da yazı işleri müdürlüğüne devredildi.
Mustafa Kurdaş kimdir?
Mustafa Kurdaş, 1971 yılında Giresun'da doğdu. Küçükçekmece'nin Cennet Mahallesi'nde büyüdü. Küçükçekmece/Yeşilyuva İlkokulu'nu dereceyle bitirdi. Lise eğitimini de yine başarıyla ve dereceyle tamamladı. Bakırköy İmam Hatip Lisesi‘nden mezun oldu.
Üniversite öğrenimi için 1990 yılında Ankara‘ya gitti. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü‘nü bitirdi. Fakültenin ikinci sınıfından itibaren Millî Gazete‘de faal gazetecilik mesleğine başladı.
1992'den beri gazetecilik mesleğini sürdürmekte olan Mustafa Kurdaş, 32 yıllık gazetecilik meslek hayatında hemen hemen bütün kademelerde görev icra etti. Başbakanlık muhabirliği, Cumhurbaşkanlığı muhabirliği ve Parlamento Muhabirliği gibi meslekte önemli ve saygın alanlarda görev aldı. Ankara İstihbarat Şefliği ve Ankara Haber Müdürlüğü görevlerinde de bulunan Kurdaş, Milli Gazete'de Kulis Ankara yazılarıyla iz bırakan yazılar kaleme aldı. Kurdaş, bir dönem TV5 Ankara Temsilciliği görevini de üstlendi.