- Haberler
- Yerel Yönetim
- Ronaldo Başkan! Topu görünce dayanamadı, ceketi çıkardı, futboldaki hünerlerini sergiledi
Ronaldo Başkan! Topu görünce dayanamadı, ceketi çıkardı, futboldaki hünerlerini sergiledi
Kayseri'nin Develi İlçe Belediye Başkanı Adem Şengül, lise ziyaretinde futbol oynayan gençleri görünce dayanamadı. Ceketi çıkaran Başkan gençlerle futbol oynadı. 'Ronaldo Başkan' dedirten görüntülerin detaylar Kayseri Olay'da.
Kayseri'nin Develi İlçe Belediye Başkanı Adem Şengül, Develi Lisesi'ni ziyaret etti.
50 yaşında olan Başkan Şengül, ziyareti sırasında gençlerle futbol da oynadı.
Başkan ceketi çıkardı!
Futbol oynayan öğrencileri gören Şengül, daha fazla dayanamadı, Ceketini ve kravatını çıkaran Başkan Şengül, gençlerle futbol oynadı ve sahalardaki hünerlerini de gösterdi.
Kıran kırana geçen mücadelede Şengül'ün zaman zaman yaptığı hareketler dikkat çekerken, ‘Ronaldo Başkan’ dedirtti.
'Gençlik yıllarında futbolla ilgilendim'
Gençlik yıllarında futbolla yakından ilgilendiğini dile getiren Şengül, ‘Gençlerimizle böyle etkinliklerde bir araya gelmek bizleri daha zinde yapıyor ve gençlerimize daha güzel bir gelecek hazırlamak adına daha motive oluyoruz. Hepsini kutluyor, başarılar diliyorum’ dedi.
‘Ronaldo Başkan’ dedirten Develi Belediye Başkanı Adem Şengül daha sonra öğrencilerle günün anısına hatıra fotoğrafı da çektirdi.
Adem Şengül kimdir?
Adem Şengül, 1975 yılında Develi’de doğdu. İlkokulu Develi İnönü İlkokulu, Orta Okulu Develi İmam Hatip Ortaokulu, liseyi ise Develi Sağlık Meslek Lisesi'nde tamamladı. Yüksek öğrenimini ise; Bilgisayar Programcılığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü, İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü, Sağlık Yönetimi bölümlerinden mezun olarak tamamladı.
Yüksek Lisansını Ekonomi Fakültesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği üzerine yapmış olup, Ekonomi üzerine doktora eğitimini tamamlamıştır. Uzlaştırmacı Yöneticilik ve Liderlik gibi kurs eğitim programlarını başarı ile tamamlamasının yanında ayrıca akademik olarak yayınlanmış birçok makalesi mevcuttur. 1993 yılında Kayseri Özvatan ilçesinde memurluk hayatına başlamış olup Develi Belediye Başkanlığı görevinden önce Kayseri Devlet Hastanesinde yöneticilik görevlerinde bulunmuştur. Evli ve üç çocuk babası olan Adem ŞENGÜL, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Develi Belediye Başkanı seçildi.