Resmi açıklama geldi! Kayseri'de 650 kişi aranıyor!

Kayseri'de Emniyet güçleri tarafından 650 kişi aranıyor. Yetkili ağızdan bu konuda açıklama geldi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Resmi açıklama geldi! Kayseri'de 650 kişi aranıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Ticaret Odası’nın Ağustos ayı Meclis toplantısında şehrin asayiş verilerini paylaştı. Vali Çiçek, Kayseri’de önceki yıla göre bakıldığında kasten öldürme suçlarında yüzde 24 azalma olduğunu dile getirdi.

Resmi açıklama geldi! Kayseri'de 650 kişi aranıyor!

'Daha fazla azalma beklerdik'

Kasten yaralamalarda ise yüzde 18 bir azalma olduğunu kaydeden Vali Çiçek, ‘Daha fazla azalma belki beklerdik, ancak 2024 yılı rakamlarına bakıldığında bu daha yüksekti’ dedi.

2800 aranan şahısta son durum ne?

‘Aranan şahısların yakalanmasında da önemli bir oranda başarı sağladık’ diyen Çiçek, ‘2800 aranan şahıstan 650 kişiyi aramaktayız’ diye konuştu.

Resmi açıklama geldi! Kayseri'de 650 kişi aranıyor!

‘İki konuda istediğimiz seviyede değiliz’

‘Bütün bunlar iyi giderken, şehirde kötü giden ne?’ diyen Çiçek, 2 konuya dikkat çekti. Vali Çiçek, ‘İntiharları azaltmış değiliz. İntiharlar konusunda hep birlikte çalışmalıyız. Yan kesicilik notasında istediğimiz noktada değiliz. Bu iki konuda verdiğimiz sözü henüz karşılamış değiliz. Özellikle intiharlar konusunda da kapsamlı bir çalışma yapacağız. Bunun dışındaki konulara Emniyet Müdürümüze ve ekiplerine üstün gayretleri, çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum’ diye konuştu. 

Resmi açıklama geldi! Kayseri'de 650 kişi aranıyor!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Ticaret Odası’nın Ağustos ayı Meclis toplantısına katıldı ve çarpıcı açıklamalar yaptı.