Pınarbaşı'nda gece yarısı ne oldu? Emniyet 'gereği yapıldı' diyerek duyurdu!
Kayseri Pınarbaşı'nda bir aracın tekerlerini kesen ve dükkan camlarını kıran iki şüpheli, emniyet güçlerinin kamera incelemeleri sonucu suç aletiyle birlikte yakalandı.
Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde meydana gelen ve halkın huzurunu kaçıran "Mala Zarar Verme" olayının failleri, polisin titiz çalışması sonucu kısa sürede yakalandı. Pınarbaşı ilçesi Dedeman Caddesi üzerinde yaşanan olayda, bir aracın lastiklerinin kesildiği ve bir dükkanın camlarının kırıldığı tespit edildi.
Kamera incelemeleri şüphelileri ele verdi
Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen araştırmalar ve güvenlik kameralarının detaylı incelemesi neticesinde; olayı gerçekleştirdikleri belirlenen M.A.Y. (2007) ve suça sürüklenen çocuk S.A. (2008 ), olayda kullandıkları suç aleti bıçak ile birlikte kıskıvrak yakalandı.
Adli işlemler başlatıldı
Yakalanan M.A.Y. isimli şahıs ile S.A. isimli çocuk ve ailesi hakkında gerekli adli işlemler başlatıldı. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, halkın huzurunu bozmaya çalışanlara karşı mücadelenin aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edeceği vurgulandı.