Özgür Özel Kayseri'de afişlerinin toplatılmasına sert tepki gösterdi!

CHP Lideri Özgür Özel bugün Kayseri'de vatandaşlara seslendi. Geçtiğimiz günlerde Kayseri'de afişlerin toplanması hakkında konuşan Özel, vatandaşlara müjde verildiğini açıkladı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Özgür Özel Kayseri'de afişlerinin toplatılmasına sert tepki gösterdi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kayseri’de miting düzenledi. Türkiye’nin güncel sorunlarının yanı sıra geçtiğimiz günlerde Kayseri’de afişlerin toplanması hakkında konuşan Özgür Özel, “Afiş toplayanın seçim kazandığını gördünüz mü?” diyerek seslendi.

Afiş toplayanlara sert tepki

Özgür Özel, “Onlar afişleri toplar. Biz meydanı toplarız” ifadeleri ile söze başlarken, “Hiç üzülmeyin. Bunlar, afişleri toplayanlar müjde veriyorlar size. Çünkü afiş toplayanın seçim kazandığını gördün mü hiç? Milleti toplayanlar kazanır seçimi” dedi.

Özel Kayseri'de afişlerinin toplatılmasına sert tepki gösterdi!

‘Korkmayın’ diyerek seslendi

‘Korkmayın’ diyerek afiş toplayanlara seslenen Özgür Özel, “Kayseri'de bu mitingin afişini toplayanlar gidecek. Milleti bu meydana toplayanlar gelecek. Dün afişimizi toplatanlara sesleniyorum. Neden korkuyorsunuz? Boşuna endişe ediyorsunuz. Siz bizim gücümüzle afiş toplatarak baş edemezsiniz. Korkmayın. Bu meydana bakın, cesareti görün” ifadelerini kullandı.

Özel Kayseri'de afişlerinin toplatılmasına sert tepki gösterdi!

Kayseri’nin ilçelerine teşekkür etti

CHP Lideri Özgür Özel, Kayseri’de bulunan CHP’li belediyelere de teşekkür ederken, “Bu şehirde maalesef 35 yıldır seçimleri kazanamadık. Ama hiçbir zaman Kayseri'ye kızmadık. Kusuru Kayseri'de aramadık. Bundan sonra da Kayseri'nin iradesini yok sayıp darbe yapmaya kalkmadık. Eksiği, kusuru kendimizde gördük. 2019 yılında Kayseri'nin hiçbir ilçesinde bir tek belediyemiz yokken son seçimlerde belediye sayımızı 4'e çıkardık. Akkışla'ya, Felahiye'ye, Pınarbaşı'na ve Teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun” açıklamalarında bulundu.