Okul bahçesinde fenalaşıp, hayatını kaybetmişti! Ahmet ile ilgili yeni gelişme
Kayseri'de teneffüste arkadaşları ile oynarken bir anda fenalaşıp, yere yığılan ve daha sonra hayata veda eden 2'nci sınıf öğrencisi Ahmet bugün toprağa verilecek. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.
Kayseri'de yaşayan 8 yaşındaki Ahmet'tin acı haberi herkesi üzdü.
Okul bahçesinde acı olay
Dün saat 13.30 sıralarında Melikgazi ilçesi İldem Cumhuriyet Mahallesi Bülent Altop İlkokulunda meydana gelen olayda, 2’nci sınıf öğrencisi Ahmet Emiralp Polat, teneffüste bahçede arkadaşlarıyla oynadığı sırada bir anda fenalaşıp yere yığıldı. Durumu fark eden nöbetçi öğretmenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Hastaneye kaldırıldı
Sağlık ekiplerinin okul bahçesindeki ilk müdahalesinin ardından Ahmet, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Soruşturma başlatıldı
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Ahmet'in vefatı ailesini, arkadaşlarını, sevenlerini yasa boğdu.
Bünyan'da son yolculuğuna uğurlanacak
Diğer yandan acı olayın ardından 8 yaşındaki Ahmet bugün Bünyan ilçesi Gergeme Mahallesinde öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.
Dernekten taziye mesajı
Bünyan Dostları Derneği de acı olay sonrası taziye mesajı paylaştı.
Mesajda şu ifadeler kullanıldı: Gergeme Mahallesi'nden Ahmet Polat’ın ve Uğur Sarıkaya’nın torunu Volkan Polat’ın oğlu Ahmet Emiralp Polat (8) vefat etmiştir. Cenazesi 27.11. 2025 Perşembe günü öğle namazına müteakip Gergeme Camii'nden kaldırılacaktır. Merhum evladımıza rahmet ailesine ve sevenlerine bol sabırlar dileriz.
