23 NİSAN COŞKUSU
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hava muhalefeti nedeniyle rötarlı olarak kutlandı. Doğuş Koleji ve Adnan Menderes İlk Okulu’ndaki etkinliklerde miniklerin gösterileri büyükleri büyüdü.
Geçtiğimiz hafta hava muhalefeti nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamalarını erteleyen okullar, 23 Nisan coşkusunu dün düzenledikleri törenlerle yaşadılar. Kutlamalardan biri de Doğuş Koleji’ndeydi. Törende konuşan Doğuş Koleji Kurucu Müdürü Kenan Gündoğ, Türk milletinin tarihi şan ve şerefle dolu bir milletin olduğunu belirterek, “Dünyanın en büyük imparatorluklarından birini kurmuş bir milletin torunlarıyız. Tarihi şan ve şerefle dolu olan bir milletin evlatlarının da büyük olması lazım. Bunun için çocuklarımızı iyi yetiştirmeliyiz. Doğuş Koleji olarak biz de bunun için gayret gösteriyoruz. Çocuklarımıza en iyi eğitimi vererek, onların en iyi okullara gönderiyoruz. İşte bunu başardığımız zaman gerçek bayramımız olacaktır” dedi.
Gündoğ’un konuşmasının ardından Doğuş Koleji öğrencilerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırladıkları gösterilere geçildi. Doğuş Koleji öğrencilerinin gösterileri velileri gururlandırırken, birinci ve ikinci öğrencilerinin gösterileri ilgi ile izlendi.
(Haber Merkezi)