Müdür, hastanede denetime çıktı

Kayseri Sağlık Müdürü Mehmet Erşan, hastane denetimine çıktı. Erşan, hastanede incelemelerde bulunarak, çalışmaları yerinde gördü. Detaylar Kayseri Olay haber bülteninde.

Müdür, hastanede denetime çıktı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Sağlık Müdürü Mehmet Erşan, denetime çıktı. Erşan, hastane ziyaretinde incelemelerde bulundu. Emel ve Mehmet Tarman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesini ziyaret eden Erşan, çalışmaları yerinde gördü ve bilgi aldı. Deyim yerindeyse Müdür Erşan, her yeri didik didik ederek, yapılan çalışmaları inceledi. 

Müdür, hastanede denetime çıktı

Müdür hastanede inceleme yaptı

Ziyaret kapsamında, polikliniklerden servis alanlarına kadar birçok birimi yerinde görerek gözlemlerde bulunan Dr. Erşan, hastane yönetiminden sunulan sağlık hizmetleri ve merkezin fiziki yapısı hakkında ayrıntılı bilgi de aldı.  

Müdür, hastanede denetime çıktı

Talepleri de dinledi

Değerlendirmeleri sırasında görevi başındaki hekimleri ve sağlık çalışanlarıyla görüşen Erşan, istek, öneri ve taleplerini dinledi. 

Müdür, hastanede denetime çıktı

Servislerde tedavi gören hastaları da ziyaret eden Kayseri Sağlık Müdürü Mehmet Erşan, geçmiş olsun dileklerini ileterek hastaların durumu hakkında  da doktorlardan bilgi aldı.

Müdür, hastanede denetime çıktı

Hastane 2011 yılında yapıldı

2011 yılında yapımı tamamlanan 200 yataklı Emel, Mehmet Tarman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Kocasinan ilçesine bağlı Erkilet Camii Kebir Mahallesi'nde bulunuyor. Hastane İş İnsanı Mehmet Tarman ve eşi Emel Tarman tarafından yaptırıldı. 

Müdür, hastanede denetime çıktı