MKYK toplantısı sonrası dikkat çeken Kayseri sohbeti!
AK Parti MKYK toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ve Kayseri Milletvekili ve MKYK Üyesi Dursun Ataş ile kısa bir sohbet gerçekleştirdi.
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısının ardından, Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ve Kayseri Milletvekili ve MKYK Üyesi Dursun Ataş ile kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Ataş, görüşmede Kayseri'deki saha çalışmaları hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bilgi verdiğini açıkladı.
AK Parti'nin son MKYK toplantısı, Ankara'da siyaset gündemini hareketlendirdi. Toplantı bitiminde dikkat çeken anlardan biri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Genel Başkan Vekili Elitaş ve Milletvekili Ataş ile ayaküstü sohbeti oldu.
Ataş: Liderliğiyle yine ufkumuzu açtı, güç verdi
Görüşmeye dair detayları sosyal medya hesabından paylaşan Ataş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kayseri'deki saha çalışmaları üzerine bir bilgilendirme sohbeti gerçekleştirdiğini belirtti. Ataş, paylaşımında, "AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantımızın ardından, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile saha çalışmalarımız hakkında bilgilendirmede yaptığımız güzel bir ayaküstü sohbet… Her zamanki dirayeti, engin vizyonu ve liderliğiyle yine ufkumuzu açtı, güç verdi." ifadelerine yer verdi.