MHP'li vekile AVM'de doğum günü sürprizi! Ersoy, kimin için dua istedi?

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'a, Olay Türk TV canlı yayını öncesinde doğum günü sürprizi…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
MHP'li vekile AVM'de doğum günü sürprizi! Ersoy, kimin için dua istedi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Avrupa'nın en büyük karma AVM'si olan Kumsmall AVM’ye, Olay Türk TV’nin Ramazan ayı özel canlı yayınına katılmak için giden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’a, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak ve beraberindekiler doğum günü sürprizi yaptı. Ersoy, il teşkilatının yaptığı doğum gününü sürprizi nedeniyle önce şaşırdı, ardından da teşekkür etti. 

HER TÜRK GENCİNE ÖRNEK OLMASI ÜMİDİYLE
Diğer yandan 41 yaşına giren Ersoy’u tebrik eden MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, “Kutlu Davamızın Gözü pek pençesi, Kayserimizin Kıymetli Milletvekili Sn.Baki Ersoy Beyefendinin ad gününü en içten dileklerimle kutlarım. Kayserimizin yanında sadece Vekil olarak değil, bir ağabey, bir kardeş ve bir evlat olarak yer alıp her gönüle dokunduğu için can-ı gönülden teşekkür ederim. Davamıza olan inanmışlığının ve adanmışlığının her Türk gencine örnek olması ümidiyle. Allah hayırlı, huzurlu, sağlıklı nice yaşlar görmeyi nasip etsin” ifadeleri kullandı. 

CANLI YAYINDA  O İSİM İÇİN DUA İSTEDİ
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, doğum günü nedeniyle Olay Türk Canlı yayınında da açıklamalar da bulundu ve dua istedi. Ersoy, "Doğum günümde sizlerden hassaten tek ricam; bu mübarek günlerde zor bir imtihandan geçen ve şu anda yoğun bakımda olan,dostlarımız Volkan-Selcen Erişen’in  kıymetli evlâdı, evlâdımız Metehan’ımız için edeceğiniz dualardır.  Allah şifa versin" ifadelerini kullandı.