MHP'li vekilden saat 14 çağrısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, saat 14.00 çağrısı yaptı. Ersoy, vatandaşlara seslendi ve kendisinin de bugün oraya gideceğini söyledi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

MHP'li vekilden saat 14 çağrısı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, bugün Kayserililere çağrı yaptı. Ersoy, Nesine 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Erciyes 38 FK'nın bugün Kayseri Atatürk Spor Kompleksi Dış Sahada Silifke Belediyespor ile karşı karşıya geleceğini belirterek, stadyuma davette bulundu. 

MHP'li vekilden saat 14 çağrısı

Ersoy'dan maça davet

Saat 14.00'te başlayacak maç ile ilgili olarak MHP'li vekil, 'Nesine 3. Ligin 3. Haftasında Saat 14:00’da Silifke Belediyespor İle Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha’da oynayacağı müsabakada bende Şehrimizin İncisi Erciyes 38 FK takımımızı 
desteklemek için Stadyumda yerimi alacağım. Tüm hemşehrilerimizi takımımızın yanında olmaya Şehrin Kalbi’ne davet ediyorum. Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz, Sevdamız Erciyes 38 FK' ifadelerini kullandı. 

3 futbolcu oynamayacak!

Diğer yandan Erciyes 38 FK'da Kadem Burak Yaşar, Ali Kılıç ve Muhammed Enes Doğan tedavilerinin sürmesi nedeniyle maç kadrosunda yer almadılar. 

İşte Erciyes 38 FK'nın sahaya çıkacağı ilk 11

MHP'li vekilden saat 14 çağrısı