MHP Genel Merkezi'nde kritik Kayseri zirvesi!

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Ankara'daki Genel Merkezi'nde kritik bir zirve gerçekleşti. Kayseri Milletvekilleri Genel Başkan ile görüştü. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz haberimizde.

MHP Genel Merkezi'nde kritik Kayseri zirvesi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir ile Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. 

MHP’li isimlerden Genel Başkan’a ziyaret

Ziyarette, Kayseri ile ilgili sorunların masaya yatırıldığı ifade edildi. Kayseri gündeminin ele alındığı görüşmede Milletvekilleri İsmail Özdemir ile Baki Ersoy, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatlarını aldı. 

Ersoy'dan ziyaret sonrası açıklama

Ziyarete ilişkin bir açıklama yapan Milletvekili Ersoy, “Sevdamız Kayseri’mizin genel gündemi ve hassasiyetlerimiz ile ilgili sayın Genel Başkanımıza bilgi arz edip, emir ve talimatlarını aldık, hemşerilerimize ve dava arkadaşlarımıza selamlarını ilettiler.” dedi.

MHP Genel Merkezi'nde kritik Kayseri zirvesi!