Meclis açıldı! Kayserili Vekilden ilk Bakan ziyareti geldi
Dün Kayseri'de dikkat çeken ziyaretlerde bulunan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, bugün de Ankara'da önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Meclis'in açılmasının ardından Milletvekili Ersoy, ilk Bakan ziyaretini yaptı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz haberimizde.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, dün kentte önemli ziyaretlerde bulundu. Milletvekili Ersoy, sabah saatlerinde Kayseri büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı ardından Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’i makamlarında ziyaret etti.
Ziyaretlere ilişkin açıklamalarda da bulunan Ersoy, spor ve sporcuya verdikleri desteklerden ve gösterdikleri çabadan dolayı Başkan Büyükkılıç ile Vali Çiçek’e teşekkür etti.
Ersoy'dan Bakan'a ziyaret
MHP Ersoy, ziyaretini bugün Ankara’da sürdürdü. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılmasının üzerinden kısa bir süre geçerken Ersoy ilk Bakan ziyaretini yaptı. Ersoy, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret etti. Kayseri’nin ihtiyaç ve taleplerinin konuşulduğu buluşmanın ardından Ersoy, “Değerli talimatları, nazik ev sahipliği ve yakın ilgilerinden dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür ederiz.” dedi.