Kuralar çekildi: Kayseri'de şanslı 2 kişi belli oldu
Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü tarafından, taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere yapılacak engelli ve eski hükümlü/TMY statüsündeki daimî işçi alımı kura çekilişleri belli oldu. Detaylar Kayseri Olay'da.
Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü tarafından, taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere yapılacak engelli ve eski hükümlü/TMY statüsündeki daimî işçi alımı kura çekilişleri tamamlandı. Orman Genel Müdürlüğü tarafından ilan edilen işçi alımları kapsamında, Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı birimlerde görevlendirilecek adaylar, noter huzurunda yapılan çekilişle belirlendi. Kura çekilişi, adayların şeffaf bir şekilde asil ve yedek listelere alınmasını sağlayarak, sürecin adil ve resmi kurallar çerçevesinde yürütüldü.
Orman Genel Müdürlüğü, eylül ayında taşra teşkilatında toplam 262 engelli ve eski hükümlü/TMY statüsünde daimî işçi alımı gerçekleştireceğini duyurmuştu. Bu kapsamda, adaylar başvurularını 29 Eylül – 3 Ekim 2025 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden tamamlamıştı. Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı birimlerde görev yapacak 2 işçi için yapılan kura çekilişi noter huzurunda her bir pozisyon için ilan edilen rakamın dört katı kadar asil ve yedek aday belirlenerek gerçekleştirildi.
Sonuçlar nasıl öğrenilecek
Kura çekilişi sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar; asil veya yedek listede yer alıp almadıklarını öğrenmek için Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü’nün resmî internet sitesindeki duyurular bölümünü ziyaret edebilir. Sitede yer alan “Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü Engelli ve Eski Hükümlü/TMY İşçi Alımı Noter Kurası Sonuçları ve Belge Teslim Süresi İlanı” sekmesine tıklayarak detaylara ulaşabilirler.