Komşuda kaza! Minibüs ile otomobil çarpıştı: 15 kişi...
Kayseri'nin komşu illerinden Sivas'ta korkutan bir kaza meydana geldi. Fındık işçilerini taşıyan minibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada 15 kişi yaralandı. Detaylar haberimizde.
Sivas’ta fındık işçilerini taşıyan minibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada 15 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, kaza Suşehri ilçesinde Sivas-Erzincan karayolunun girişinde meydana geldi. Sürücülerinin isimleri henüz öğrenilemeyen 38 AEE 210 plakalı otomobil ile 34 GB 5232 plakalı minibüs çarpıştı.
Minibüs devrildi
Çarpışmanın ardından fındık işçilerini taşıyan minibüs devrildi. Kaza yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre minibüste bulunan 15 tarım işçisi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Suşehri Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.