Kayserispor'un yeni golcüsü taraftardan geçerli not alamadı

Kayserispor'un yeni transferi Indrit Tuci, Erciyes 38 FK maçında beklentileri karşılayamadı. 25 yaşındaki Arnavut futbolcu, güçlü fiziğiyle dikkat çekerken kondisyon eksiklikleri ve etkisiz performansı ile taraftarları hayal kırıklığına uğrattı. Detaylar Kayseri Olay Haber'de.

Kayserispor'un yeni golcüsü taraftardan geçerli not alamadı

Kayserispor’un yeni transferleri arasında Indrit Tuci, geçerli not alamadı. Sportif Direktör Muhammed Türkmen’in ısrarla takıma kazandırdığı Arnavut futbolcu, ilk kez Erciyes 38 FK maçında görev aldı.

Uzun boyu ve güçlü fiziğiyle dikkat çeken Tuci’nin kondisyon olarak eksiği dikkatlerden kaçmadı. Oyuna sonradan dahil olan 25 yaşındaki forvet oyuncusunun ayakta kalamadığı gözlemlendi. Kayserispor’un aranan golcüsü olmadığını ilk maçta belli eden Tuci, kaleye şut dahi çekemedi.

Kayserispor'un yeni golcüsü taraftardan geçerli not alamadı

Kayserispor’un birinci forveti olur mu?

Sparta Prag’tan kiralanan Arnavut futbolcunun yetersizliğinden dolayı taraftarlar hayal kırıklığı yaşadı. Birçok sporsever, Tuci’nin Kayserispor’un birinci forveti olamayacağını savundu. Genç futbolcu geçtiğimiz sezon Chance Liga’da 9 maçta 2 gol, 1 asistlik performans gösterdi.

Bazı taraftarlar da Indrit Tuci’nin iyi bir futbolcu olduğunu ve uyum sürecinin ardından güç kazanıp, katkı sağlayacağını savundu.