Kayserispor'un eski futbolcusu Süper Lige geri dönüyor!
Kayserispor'un altyapısında yetişen ve 2021 yılında Fransız ekibi Rennes'in kadrosuna katılan Doğan Alemdar ile ilgili yeni gelişme. Detaylar Kayseri Olay''da.
Kayserispor'un eski futbolcusu Süper Lige geri mi dönüyor? Fransız ekibi Rennes’de forma giyen Doğan Alemdar'a sürpriz talip çıktı.
Kayserispor'un altyapısında yetişti
Kayserispor’un altyapısında yetişen Alemdar, 2021 yılında yaz transfer döneminde 3 buçuk milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fransız ekibi Rennes’e trasnfer olmuştu. 2023-2024 sezonunu Troyes forması altında kiralık olarak geçiren Alemdar’ın Rennes ile 2027 yılının haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Alemdar için Göztepe devreye girdi
Başarılı Kaleci için Göztepe'nin görüşmelere başladığı öğrenildi. Göztepe'nin Rennes yönetimi ile Doğan Alemdar’ın kalıcı transferi için anlaştığı ifade edildi. Rennes’nin kiralık kotası dolduğu için Doğan Alemdar transferinin bonservisle gerçekleşeceği dile getirildi. Diğer yandan Doğan ile birlikte Bertuğ Yıldırım'ın da geleceği konuşuluyor.