Kayserililer o isimlerle coştu

Kayseri'de gençler düzenlenen konserle coştu. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz haber bülteninde.

Kayserililer o isimlerle coştu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Develi ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Gençlik Konseri düzenlendi. Develi Kaymakamlığı, Develi Belediyesi ve Öksüt Madencilik iş birliğinde düzenlenen Gençlik Konseri yoğun ilgi gördü. 

Kayserililer o isimlerle coştu

Konserde ünlü şarkıcı Ozan Manas , Grup Volkan ve Antakya Medeniyetler Korosunu sahne aldı. Büyük beğeni toplayan konserde ayrıca ilçede akademik ve sportif başarı gösteren öğrencilere de ilçe protokolü tarafından ödüller verildi. 

Kayserililer o isimlerle coştu

Konser öncesi konuşan Develi Belediye Başkanı Adem Şengül, "Böylesi özel bir haftada böyle bir organizasyona katkı sağlayan Öksüt Madencilik ve Kaymakamımız Sayın Yusuf Turan’a başta olmak üzere konser davetimize katılım sağlayan hemşerilerime ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." dedi. 

Kayserililer o isimlerle coştu