Kayserili vekil felaketi böyle anlattı

İYİ Partinin Kayserili Milletvekili Selçuk Türkoğlu, felaketi anlattı. Detaylar Kayseri Olay haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayserili vekil felaketi böyle anlattı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti'nin Kayserili Milletvekili Selçuk Türkoğlu, Bursa'daki orman yangınını böyle anlattı: Bursa tam anlamıyla felaketi yaşıyor. 

Kayserili vekil felaketi böyle anlattı

Bursa'nın Kayserili Milletvekili yaşananları anlattı 

İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, yangın bölgesinde açıklama yaptı. Türkoğlu, 'Burası Bursa’nın Gürsu ilçesi Karahıdır köyü. Manzara gerçekten korkunç! Bölgedeki ormanlarımızı saran yangın Yerleşim bölgesine kadar geldi… Canı pahasına mücadele eden ekiplere ve traktörünü, arazözünü alıp gelen çiftçilerimize çok teşekkür ediyoruz…Ama daha çok su, daha çok yardım, daha çok organizasyon ve daha çok koordinasyon lazım. 
Maalesef Bursa’mızın ciğerleri yanıyor…

Çömez'den dikkat çeken açıklama: Biri yalan söylüyor ama hangisi?

İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez de Bakan Uraloğlu’nun açıklamalarına tepki göstererek, ihmalin olduğunu savundu. Çömez, Bakanların yaptığı iki farklı açıklamayı hatırlattı. Çömez, şunları söyledi: 3 yıl önce zamanın Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi  söylemiş: “4 Temmuz’da gece görüşlü 10 helikopteri envanterimize katmış olacağız.” Bugün Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu açıklama yapıyor: “Hava karardıktan sonra hava araçlarıyla müdahale söz konusu olmuyor.” Biri yalan söylüyor ama hangisi?' ifadelerini kullandı. 

Kayserili vekil felaketi böyle anlattı

İşte Çömez' in paylaştığı eski ve mevcut Bakanlara ait o sözler 

Kayserili vekil felaketi böyle anlattıKayserili vekil felaketi böyle anlattı