Kayserili müteahhitten yeni uygulama! Herkese tavsiye ediliyor
Yıllarca farklı illerde müteahhitlik yapan Mehmet Yılmaz, memleketinde örnek bir uygulamayı hayata geçirdi. Özellikle yaşı ilerlemiş vatandaşlara tavsiye eden müteahhit günlük yaşamda kolaylaştıracak tavsiyede bulundu.
Kayserili Müteahhit Mehmet Yılmaz yıllar boyunca farklı illerde görev yaptı. Kayseri’nin Develi ilçesinde yaşamaya başlayan Mehmet Yılmaz’ın kendi evinde hayata geçirdiği merdiven vatandaşlara örnek olurken yaşı ilerlemiş vatandaşlara da tavsiye ediliyor.
10 santimetre yüksekliğinde merdiven uygulaması
Araştırmacı yazar Nezir Ötegen’den alınan bilgilere göre, Mehmet Yılmaz’ın kendi evinde yaptığı yaşı ilerlemiş kişiler için 10 santimetre yüksekliğinde dış merdiven uygulamasından yaşlılar memnun ve herkese tavsiye ediyorlar.
Edindiği tecrübeler ile hayata geçirdi
Antalya gibi birçok ilde görev yapan Mehmet Yılmaz edindiği tecrübenin sonunda eve giriş merdiveninin yüksekliklerini 10 santimetre olmasına karar verdiğini, düz bir yolda yürüme izlenimi verdiği için yaşlılarda da kolaylık olduğunu açıkladı. Yaşı ilerlemiş vatandaşların merdiven ya da yokuş çıkmada giderek zorlandığı göz önüne alındığında bu uygulamanın yaygınlaşması gerektiği de düşünülüyor.
                                                         
 
                         
                         
                         
                             
                                         
                         
                         
                         
                         
                     
                         
                         
                         
                        