Kayserili Genel Başkan bakın kime mektup gönderdi!
Saadet Partisi İl Başkanı Erdal Altun, Genel Başkan Mahmut Arıkan'ın mektubunu araştırmacı yazar Ali Peker'e takdim etti.
Saadet Partisi İl Başkanı Erdal Altun, kentin kültürel hafızasına katkılarıyla tanınan araştırmacı yazar Ali Peker’i ziyaret ederek anlamlı bir buluşmaya imza attı.
Ziyaret sırasında Genel Başkan Mahmut Arıkan tarafından kaleme alınan özel “hayırlı olsun” mektubunu Peker’e bizzat takdim eden Başkan Altun, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Erdal Altun, "Bu ahir ömrümüzde bir güzelliğe daha vakıf olmanın onurunu yaşadım. Okumayı ve okutmayı şiar edinmiş, kitap aşığı kıymetli Ali Peker abimizi ziyaret ederek Genel Başkanımızın mektubunu kendisine ilettim. Hoş ve bereketli sohbeti, samimiyeti ve gönülden misafirperverliği için kendisine şükranlarımı sunuyorum," ifadelerini kullandı.