Kayseri'ye yeni OSB geliyor! Binlerce kişiye istihdam sağlayacak

Kayseri'de vatandaşlara iş imkanı sağlaması ve şehri kalkındırması amacı ile yeni OSB kurulması için harekete geçildi. Fizibilite çalışmaları tamamlanan OSB için geri sayım başlarken detayları da paylaşıldı.

Kayseri'ye yeni OSB geliyor! Binlerce kişiye istihdam sağlayacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de şehrin ekonomik ve ticari yönden kalkınmasını sağlayan aynı zamanda vatandaşlara da iş imkan sunacak yeni OSB için harekete geçildi. Kırsal ilçelerden olan Develi’ye yapılacak olan yeni OSB’nin fizibilite çalışmaları Sanayi ve Teknoloji Bakanı’na iletilirken, detayları da belli oldu.

Develi’ye OSB yapılacak

Binlerce kişinin yaşadığı ve çalışmak için Kayseri’ye geldiği Develi’de hayatı kolaylaştıracak yeni hizmet için süreç devam ediyor. Vatandaşların günlük olarak Kayseri’de bulunan OSB’lere çalışmak geldiği bilinirken, bu durumun önüne geçmek ve ilçeyi kalkındırmak amacı ile Develi OSB kurulacak. Bu kapsamda fizibilite çalışmalarını sunmak için AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler ve Develi Belediye Başkanı Adem Şengül Sanayi ve Teknoloji Bakanı ile bir araya geldi.

Kayseri'ye yeni OSB geliyor! Binlerce kişiye istihdam sağlayacak

Sosyal medya hesaplarında paylaşıldı

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda Develi OSB ile ilgili, “Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Fatih Kacır’ı ziyaret ederek Develi OSB’nin tamamlanan fizibilite çalışmasını Bakanlığımıza sunduk. Develi OSB’ye ilişkin bakanlık süreçlerinin tamamlanmasının ardından, Kayserili hemşehrilerimize bu önemli gelişmenin müjdeli haberini inşallah hep birlikte paylaşacağız” ifadelerine yer verdi.

Kayseri'ye yeni OSB geliyor! Binlerce kişiye istihdam sağlayacak

Kayseri’ye davet etti

Sanayi ve Teknoloji Bakanı’nı Kayseri’ye davet ettiğini açıklayan Ayşe Böhürler, “Şehrimizde kamu hizmetlerinin daha etkin ve konforlu sunulması amacıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kayseri İl Müdürlüğü, KOSGEB Kayseri İl Müdürlüğü ve ORAN Kalkınma Ajansımızı kapsayacak yeni hizmet binası çalışmamızı paylaştık. Erciyes Teknoparkımızın tamamlanan yeni AR-GE tesislerinin açılışı için Sayın Bakanımızı Kayseri’mize davet ettik” dedi.