Kayseri protokolü Bakan'ı uğurladı!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bir dizi çalışmalarda bulunmak üzere geçtiğimiz günlerde Kayseri'ye geldi. Temaslar gerçekleştiren Bakan Yusuf Tekin bugün uğurlandı.

Kayseri protokolü Bakan'ı uğurladı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, çeşitli ziyaretlerde bulunmak için 23 Ocak Cuma günü Kayseri’ye geldi. Kayseri’nin önemli merkezlerini ziyaret eden Yusuf Tekin bugün şehirden ayrılırken protokol de eşlik etti.

Kayseri protokolü Bakan'ı uğurladı!

Kayseri’ye kritik ziyaret

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kayseri’de Mutfak Sanatları Merkezi ve Erciyes Kayak Merkezi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan iki merkeze de övgü yağdıran Bakan Tekin, gerekli ziyaretlerin ardından şehre veda etti.

Kayseri protokolü Bakan'ı uğurladı!

Yusuf Tekin uğurlandı

Kayseri Valiliği sosyal medya hesabından Yusuf Tekin’in şehirden gittiği paylaşılırken, “Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, ilimize gerçekleştirmiş olduğu çalışma ziyaretini tamamlayıp ilimizden ayrılan Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin'i uğurladı” ifadelerine yer verildi.. Bakan Yusuf Tekin’in uğurlanması için Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen hazır bulundu.