Kayseri Orman İşletme Müdürlüğü 73 bin litre alacak! Bakın nerede kullanılacak
Kayseri Orman İşletme Müdürlüğü, 2026 mali yılında kullanılmak üzere 73 bin litre akaryakıt satın alacak. Detaylar Kayseri Olay'da.
Kayseri Orman İşletme Müdürlüğü, iş makineleri ve araçların ihtiyaçlarını karşılamak üzere 2026 mali yılında kullanılacak akaryakıt alacak. Müdürlük; iş makineleri ve hizmet araçlarının yıl boyunca kesintisiz çalışabilmesi, yangın sezonunda hızlı müdahale yapılabilmesi ve kırsalda görev yapan ekiplerin yakıt ihtiyaçlarının güvenli şekilde karşılanabilmesi için akaryakıt temini yapılacak.
Söz konusu alım, 01 Ocak 2026 – 31 Aralık 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve orman yangınları başta olmak üzere idarenin tüm araç ve ekipmanlarının akaryakıt ihtiyacını kapsayacak.
Ne kadar akaryakıt alınacak?
72.000 litre motorin (Euro Dizel)
1.000 litre kurşunsuz benzin (95 oktan) alınacak.
İhale 20 Ekim'de
Araç ve ekipmanlarının akaryakıt ihtiyacı için yapılacak ihale 20 Ekim 2025 tarihinde saat 10.00'da Kayseri Orman İşletme Müdürlüğü, 114 Nolu Oda'da yapılacak.
İhalenin detayları
Akaryakıt, yükleniciye ait istasyonlardan veya anlaşmalı dağıtım şirketlerinin Taşıt Tanıma Sistemi (TTS) bulunan istasyonlarından peyderpey alınacak. Yüklenici, idarenin araçlarına TTS cihaz ve aparatlarını ücretsiz takacak, bakım ve onarım hizmetlerini de ücretsiz verecek. İş makinelerinin yoğun kullanımı nedeniyle ayrıca 20 adet seyyar cihaz/kart idareye teslim edilecek. Cihazlarda arıza veya değişim ihtiyacı olduğunda yüklenici ücretsiz yenileme yapmakla yükümlü olacak.
TTS sistemi takılamayan araçların ve jeneratörlerin akaryakıt ihtiyacı ise en yakın bayi istasyonlarından veya kurum depolarına teslim edilerek karşılanacak. Ayrıca, yüklenici Pınarbaşı, Yahyalı ve Develi ilçelerinde en az birer TTS uyumlu istasyon bulunduracak.
Akaryakıt alımına ilişkin ayrıntılı bilgi için TIKLAYINIZ