Kayseri'nin yeni merkezi açıldı! AK Partili vekilden övgü dolu sözler

Kayseri'nin gelişimine katkı sağlaması hedeflenen yeni merkezin açılışı bugün gerçekleşti. Kayseri Ticaret Borsası tarafından kurulan merkez dikkatleri üzerine çekerken AK Parti Kayseri Milletvekili'nden övgü geldi.

Kayseri'nin yeni merkezi açıldı! AK Partili vekilden övgü dolu sözler

Kayseri’de bugün açılışı gerçekleştirilen Hububat ve Çekirdek Merkezi’nin töreni dikkat çekti. Kayseri’ye yeni bir çağ atlatmayı hedeflenirken Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Kayserili Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun adı verildi. Açılışa katılan AK Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş sosyal medya hesabında paylaşım yaptı.

Dursun Ataş paylaştı

AK Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Valimiz Sn. Gökmen Çiçek, İl Başkanımız Sn. Hüseyin Okandan, Milletvekilimiz Sn. S. Bayar Özsoy ve il protokolümüzün de katılımlarıyla Kayseri Ticaret Borsamız tarafından yapılan Ar-Ge Merkezi ile Hububat ve Çekirdek Merkezi’nin açılış törenine katıldık” ifadelerini kullandı.

Kayseri'nin yeni merkezi açıldı! AK Partili vekilden övgü dolu sözler

Merkeze övgü yağdı

Açılan merkezin önemi hakkında konuşan Ataş, “Kayseri Ticaret Borsamız öncülüğünde hayata geçirilen bu merkezler şehrimizin tarımsal ürün ticaretini, daha düzenli daha modern ve daha güvenli bir yapıya kavuşturacak güçlü bir adımdır” dedi.

Kayseri'nin yeni merkezi açıldı! AK Partili vekilden övgü dolu sözler

Recep Bağlamış’a teşekkür etti

Kayseri Ticaret Odası Başkanı’na teşekkürlerini ileten Ataş, “Bu kapsamda Ticaret Borsası Başkanımız Sn. Recep Bağlamış ve ekibi başta olmak üzere bu önemli yatırımlarda emeği geçen herkese teşekkür eder, kıymetli başkanımıza çalışmalarında başarılar dileriz” ifadeleri ile paylaşımını sonlandırdı.