Kayseri'nin yeni gözdesini incelediler!
Kayseri'nin Tomarza İlçesi'nde geçtiğimiz yıl faaliyete geçirilen ve büyük ilgi gören Tomarza Kano Merkezini Vali Yardımcısı Ömer Tekeş ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı'dan oluşan heyet ziyaret etti.
Kayseri Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ve Tomarza Kaymakamı Ali Buzkaya, Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Şükrü Dursun, TFF Bölge Müdürü ve ASKF Başkanı Mutlu Önal ile ilçe ve şube müdürleri Kano Merkezi'ni ziyaret ederek devam eden saha çalışmalarını yerinde inceledi.
Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, durgunsu kano severlerin merkeze gösterdiği yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’in himayelerinde çalışmalara başlanan ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin büyük destekleriyle İl Müdürlüğümüzün de yoğun çalışmaları neticesinde hayata geçirilen Tomarza Kano Merkezi'nde çalışmalar daha da artarak devam edecek” dedi.
İl Müdürü Kabakcı, Tomarza Kano Merkezi'nin sadece su sporları branşlarına değil, aynı zamanda ilçe turizmine de büyük katkılar sağlayacağını vurguladı. Konuşmasında, Kayseri'ye böyle önemli bir hizmeti kazandıran başta Vali Gökmen Çiçek olmak üzere, Büyükşehir Belediyesi'ne ve emeği geçen tüm paydaş kurumlara teşekkür etti.