Kayseri'nin o ilçesinde seçim var! Tarih belli oldu

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçim yapacak. Seçim tarihi belli oldu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz haberimizde.

Kayseri'nin o ilçesinde seçim var! Tarih belli oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Tomarza ilçesinde Başkanlık seçimi için geri sayım başladı. Seçimin tarihi kesinleşti. Tomarza Esnaf ve Sanatkar Odası tarafından bir açıklama yapılarak, “Değerli esnaflarımız, odamızın olağan genel kurulu 12.01.2026 da birinci toplantı çoğunluk sağlanamayacağı için 18.01.2026 Pazar Günü Tomarza Belediye Düğün Salonunda yapılacaktır.” denildi.

Başkandan açıklama geldi

Seçim tarihinin kesinleşmesinin ardından bir açıklamada Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Polat’tan geldi. Başkan Polat, “Görevde olduğumuz süre içerisinde esnaflarımızın ve meslek gruplarımızın her anında yanlarında olmaya çalıştık. Kurumlar ve esnafımız arasında oluşabilecek sorunları yerinde ve zamanında çözmeye çalıştık. Yine siz esnaflarımızdan aldığımız destekle, bilgi birikim ve tecrübelerimizle siz değerli esnafımıza hizmet etmek için adayız. Bütün esnaflarımızı genel kurulumuza bekliyoruz. Aday arkadaşlarımıza başarılar diliyor, tüm esnaflarımıza saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.