Kayseri'nin merkezinde 38 milyon TL değerinde bağlar satışa çıkıyor!
Kayseri'de dev bağ arazileri satışa çıktı. Merkez ilçelerden olan Melikgazi'de bulunan 3 bağ için toplamda 38 milyon TL'lik fiyat belirlenirken konumu ve metrekareleri de merak edildi.
Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde dev bağ arazileri satışa çıktı. Sulh Hukuk Mahkemeleri tarafından satışa çıkan arazilerin üzerinde taşınmazların da olduğu belirtilirken 3 tanesi için toplamda 38 milyon 251 bin 839 TL fiyat belirlendi.
3 bağ satışa çıktı
Ortaklığın giderilmesi davasından dolayı Melikgazi ilçesi Esentepe Mahallesi’nde yer alan 3 bağın satılacağı öğrenildi. İlk bağın 16 bin 365 metrekare olduğu 23 milyon 492 bin 92 TL fiyat belirlendiği, diğerinin 6 bin metrekare alanı bulunduğu ve toplam 8 milyon 715 bin 34 TL’lik bedeli olduğu, 3. taşınmazın ise toplamda 4 bin 415 metrekareden oluştuğu, 6 milyon 44 bin 713 TL fiyat belirlendiği yayınlanan ilanda yer aldı.
Aynı gün satışa çıkacaklar
Taşınmazların aynı gün satılacağı da verilen bilgiler arasında yer alırken açık arttırma usulü ile alıcısını bulacak. İlk açık arttırmanın 23 Nisan 2026’da gerçekleşeceği ve birer saat ara ile satışa çıkacağı da belirtilirken, 11.00’da başlayacak arttırmanın bir hafta süreceği 30 Nisan’da son bulacağı yayınlanan ihale ilanında belirtildi.
