Kayseri'nin kırsalına hayat veren 32 milyonluk proje

KASKİ tarafından Sarıoğlan ilçesine bağlı o mahalleye 32 milyon TL maliyet ile yatırım gerçekleşecek.

Kayseri'nin kırsalına hayat veren 32 milyonluk proje
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KASKİ tarafından Sarıoğlan ilçesine bağlı Alamettin Mahallesi’nde 32 milyon TL maliyet ile içme suyu yatırımı gerçekleştirileceğini söyledi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, Kayseri’nin dört bir yanında sürdürdüğü altyapı projeleri ile kente değer katmaya devam ediyor. Bu kapsamda Sarıoğlan ilçesine bağlı Alamettin Mahallesi’nde içme suyu ihtiyacının karşılanmasına yönelik önemli bir altyapı yatırımına imza atılıyor. Titizlikle yürütülen proje kapsamında mahalleye daha güçlü içme suyu iletimi için terfi hattı imalatı gerçekleştiriliyor.

Kayseri'nin kırsalına hayat veren 32 milyonluk proje

‘Her Bir Vatandaşımızın Talebini Önceliğimiz Olarak Görüyoruz’

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kent genelinde güçlü altyapı projelerinin tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, “Her bir vatandaşımızın talebi bizim için en önceliklidir. Bu bilinçle şehrimizi daha yaşanabilir kılmak için gayret gösteriyoruz” dedi.

Başkan Büyükkılıç, merkez ve tüm ilçelerde aynı hassasiyetle çalıştıklarını, Sarıoğlan ilçesine bağlı Alamettin Mahallesi’nde devam eden proje kapsamında da 160’lık O-PVC 10 atü, 160’lık O-PVC 16 atü ve 150’lik düktil borular ile 11 bin metre uzunluğunda hat imalatı gerçekleştirileceğini vurguladı.

Projenin sadece boru hattı ile sınırlı kalmadığını, ayrıca iki adet içme suyu deposunun da inşa edileceğini belirten Başkan Büyükkılıç şunları kaydetti: “Vatandaşlarımızın kaliteli içme suyuna kesintisiz erişimini sağlamak için il genelinde altyapı yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Her bir vatandaşımızın sağlıklı, temiz ve kesintisiz içme suyuna ulaşmasını önceliğimiz olarak görüyoruz. Bizim için altyapı, görünmeyen ama en hayati hizmettir. Özellikle kırsal mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın yaz aylarında karşılaştığı su sıkıntılarını ortadan kaldırmak için yatırımlarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Alamettin Mahallemize yapılan bu 32 milyon TL’lik içme suyu yatırımı da bu anlayışın bir parçasıdır. Yürütülen bu proje, hem mahallemizin yaşam kalitesini arttıracak hem de uzun vadeli su temininde önemli rol oynayacaktır. Projemizi en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz.”