Kayseri'nin en büyüğü satışa çıkıyor...
Erciyes Anadolu Holding'in devleri arasında yer alan HES Kablo bir kez daha satışa çıkıyor. İhale tarihi belli oldu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz haber bülteninde.
Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşunda yer alan ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) bünyesinde bulunan Erciyes Anadolu Holding’de satış süreci sürüyor. TMSF tarafından daha önce ihaleye çıkan ve istenilen teklifte anlaşma sağlanamadığı için satılamayan Hacılar Elektrik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ticari ünvanlı HES Kablo ve çelik halat-tel sektöründe ülkemizin önde gelen firmalarından biri olan Erciyes Çelik Halat Tel Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ticari ünvanlı Erciyes Çelik Halat’ın bir kez daha satışa çıkacağı duyuruldu.
Resmi Gazete’de yayımlanan kararla muhammen bedel olarak 22 milyar istenilen Anadolu’nun en büyük şirketlerinden HES Kablo, 1 Temmuz 2025 tarihinde bir kez daha ihaleye çıkacak. İhaleye 30 Haziran 2025 tarihine kadar teklif verilebilecek.
İhale, kapalı teklif isteme ve açık artırma yöntemlerinin birlikte gerçekleştirilecek.
İhaleye ilişkin detaylar için TIKLAYIN