Kayseri'deki o bina sakinleri korku dolu anlar yaşadı! Bina görevlisini bakın nasıl gördüler

Kayseri'nin Talas ilçesinde meydana gelen olayda, bina görevlisi ile tartışan şahıs ekmek bıçağı ile ağır yaraladı. Defalarca bıçaklanan bina görevlisi hastaneye kaldırıldı. Detaylar Kayseri Olay'da.

Kayseri'deki o bina sakinleri korku dolu anlar yaşadı! Bina görevlisini bakın nasıl gördüler

Kayseri’nin Talas ilçesi Mevlana Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre bina sakini ile görevli arasında tartışma çıktı. Olayın büyümesi ile bina sakini aldığı ekmek bıçağı ile görevliyi defalarca bıçakladı.

Ekmek bıçağı ile saldırdı

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Mevlana Mahallesi Uçar Sokak üzerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre bina sakini B.B. ile bina görevlisi B.A. (38) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine B.B. eline geçirdiği ekmek bıçağı ile bina görevlisi B.A.’yı defalarca bıçakladı. Meydana gelen olayda B.A. aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanırken, haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kayseri'deki o bina sakinleri korku dolu anlar yaşadı! Bina görevlisini bakın nasıl gördüler

Ağır yaralanan B.A. ekiplerin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.