Kayseri'de yarına dikkat! 8 saat sular olmayacak

Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü bugün o mahallede planlı su kesintisi yapılacağını duyurdu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde..

Kayseri'de yarına dikkat! 8 saat sular olmayacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (KASKİ), vatandaşlara uyarılarda bulundu. Sarız ilçesinde merkez  içme suyu şebeke iyileştirme çalışması nedeniyle belirli bir süre su iletimi sağlanamayacak.

O saatlere dikkat!

Kesintinin 09.00 - 17.00 saatleri arasında yapılacağı ve abonelerin kesintiden daha az etkilenmeleri için gerekli tedbirleri almaları gerektiği vurgulandı.

Kayseri'de yarına dikkat! 8 saat sular olmayacak

Planlı su kesintisi yapılacak

Konuya ilişkin KASKİ’den yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 'Sarız ilçe merkezinde içme suyu bağlantı çalışması nedeniyle 15.11.2025 tarihinde 09.00 - 17.00 saatleri arasında planlı su kesintisi yaşanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.." ifadelerine yer verdi.