Kayseri'de üç yerleşim birimini etkileyen proje! Bakın ne yapıldı?

Kayseri Büyükşehir Belediye tarafından Pınarbaşı ilçene 45 milyon TL maliyetli içme suyu hattı imalatı gerçekleştirildi. Detaylar haberimizde.

Kayseri'de üç yerleşim birimini etkileyen proje! Bakın ne yapıldı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından Pınarbaşı ilçesinde içme suyu kalitesini arttırmak ve su temin kapasitesini güçlendirmek amacıyla üç yerleşim biriminde kapsamlı bir altyapı çalışması gerçekleştirildi. Buna göre Kızılhan ve Kılıçkışla Mahalleleri ile İğdeli Mezrasında yürütülen çalışma kapsamında, içme suyu hatlarında yenileme ve iyileştirme yapılarak bölgedeki su iletim kapasitesi arttırıldı.

KASKİ ekipleri tarafından belirtilen bölgelere daha kaliteli, güçlü ve sağlıklı içme suyu iletimi için İğdelipayaslı Mahallesi’nde yapılan derin kuyu sondaj çalışması ile elde edilen temiz içme suyu için muhtelif çaplarda toplam uzunluğu 12.290 metre olan yeni hat imalatı gerçekleştirildi. 45 milyon TL maliyetle bölgenin ihtiyacına uygun güçlü bir altyapı oluşturuldu.

Kayseri'de üç yerleşim birimini etkileyen proje! Bakın ne yapıldı?

‘Vatandaşlarımızın sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna erişimi önceliğimizdir’

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin her noktasına içme suyunu yeterli ölçüde ve sağlıklı bir şekilde ulaştırmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek yapılan çalışmanın bölge için önemli bir ihtiyacı karşıladığını kaydetti.

Açıklamasında, “Şehrimizin her köşesinde altyapı ihtiyaçlarını gidermek, vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz içme suyu sağlamak için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz” diyen Başkan Büyükkılıç şunları söyledi:
“KASKİ Genel Müdürlüğü’müz vasıtasıyla kentimiz genelinde içme suyu ve kanalizasyon altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İhtiyaç önceliğine göre belirlediğimiz projeleri birer birer hayata geçiriyoruz. Böylelikle hem şehrimizin hem de insanımızın geleceğine dokunuşlar yapıyoruz. Çok şükür her geçen gün tempomuzu arttırıyoruz. Pınarbaşı ilçemizde kısa bir süre önce başlanılmasına rağmen 45 milyon TL maliyet ile hızlı bir çalışma yapıldı. Tamamlanan bu çalışma, hem su kalitesini arttıracak hem de bölgedeki su temin kapasitesini güçlendirecek önemli bir yatırımdır. Bölge halkımıza hayırlı olsun. Hemşehrilerimizin yaşam standartlarını yükseltmek adına Kayseri’mizin tamamında hizmetlerimize kararlılıkla devam edeceğiz.”

Kayseri'de üç yerleşim birimini etkileyen proje! Bakın ne yapıldı?