Kayseri'de trafiği rahatlatacak proje! Yakında açılıyor
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Meteoroloji Katlı Kavşağı projesinin bitiş tarihi belli oldu. Detaylar Kayseri Olay'ın haberinde.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 191 milyon 500 bin TL’lik Meteoroloji Katkı Kavşağı’nda çalışmalar hızla devam ediyor.
Projede 118 Adet prefabrik kiriş montajına başlandı
Mehmet Özhaseki Bulvarı üzerinden Talas Bulvarı ile 15 Temmuz Bulvarı’nı birbirine bağlayacak Meteoroloji Katlı Kavşağı yapım çalışmaları yoğun bir şekilde devam ederken, Mehmet Özhaseki Bulvarı ile Davud El-Kayseri Caddesi kesişimi altgeçit yapımında 90 cm yüksekliğinde 20,90 metre boyunda 118 adet prefabrik kiriş montajına da başlandı.
Katlı Kavşağın, Cumhuriyet Bayramı’nı taçlandırması planlanıyor
Şehir için önemli bir ulaşım güzergâhında yer alan ve ulaşıma alternatif sağlayan Meteoroloji Katkı Kavşağı çalışmaları hızla devam ederken, projenin Cumhuriyet Bayramı’nda tamamlanarak katlı kavşağın hizmete açılması hedefleniyor.