Kayseri'de toplu ulaşımda klima ve havalandırma tepkisi!
Kayseri'de etkili olan aşırı sıcaklarla birlikte toplu taşımada klima sorunu da gün yüzüne çıktı. Çalışmayan klimalar tepkileri beraberinde getiriyor. Detaylar Kayseri Olay haber bülteninde.
Kayseri'de aşırı sıcaklar hayatı olumsuz etkiliyor. Vatandaşlar özellikle sıcak havada toplu taşımada da sıkıntı yaşıyor. Halk otobüslerinde çalışmayan ya da çalıştırılmayan klimalar tepkileri de beraberinde getiriyor.
Bu mu gönül belediyeciliği?
Saadet Partisi (SP) Kayseri Mahalli İdareler Başkanı Adnan Kenanoğlu da bu yönde yaşanan sorunu gündeme taşıdı. ‘Bu mu gönül Belediyeciliği?’ diye soran Kenanoğlu, ‘Halk gerçek gönül belediyeciliği istiyor’ dedi.
Halk artık sabrının son noktasında
Ulaşım çilesi yaşandığını dile getiren Saadet Partili Kenanoğlu, 'Kayseri'de halk 40 derece sıcakta adeta haşlanıyor! Halk otobüslerinde klima çalışmıyor, havalandırma yok! Duraklarda ne afiş var, ne saat var, ne bilgi var! Yaşlısı, çocuğu, kadını, genci durakta bekliyor, otobüs ne zaman gelecek bilmiyor! Raylı sistem güzergâhı dışında kalan mahalleler ise adeta unutulmuş durumda. Halk soruyor: Bu nasıl bir belediyecilik anlayışı? Hizmet mi bu, çile mi? Lütfen masal anlatmayı bırakın! Sözde gönül belediyeciliği değil, gerçek gönül belediyeciliği yapın. Çünkü halk artık sabrının son noktasında' dedi.