Kayseri'de sular kesilecek! O ilçede saatlerce olmayacak
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (KASKİ) vatandaşları uyardı. O ilçede 8 saat su kesintisi yapılacak. Detaylar haber bülteninde.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından 12 Haziran Perşembe günü planlı su kesintisi yapılacağı duyuruldu.
KASKİ’den yapılan yazılı açıklamada, Kocasinan ilçesine bağlı Gömeç (Kısmen) ve Barsama Mahallelerinde içme suyu şebeke iyileştirme çalışması nedeniyle belirli bir süre su iletimi sağlanamayacağı kaydedildi.
O saatlere dikkat!
Kesintinin 10.00 - 18.00 saatleri arasında yapılacağı ve abonelerin kesintiden daha az etkilenmeleri için gerekli tedbirleri almaları gerektiği vurgulandı.
Kesintinin 5 saat süreceği bildirilirken, vatandaşların tedbir alması istendi. Açıklamada; " Gömeç (Kısmen) ve Barsama Mahallelerinde içme suyu şebeke bağlantı çalışması nedeniyle 12.06.2025 tarihinde 10.00 - 18.00 saatleri arasında planlı su kesintisi yaşanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.” denildi.