Kayseri'de su tasarrufu anlatıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından kentte bir alışveriş merkezine kurulan stantlarda vatandaşlar bilgilendiriliyor. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz haberimizde.

Kayseri'de su tasarrufu anlatıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de bir alışveriş merkezine Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (KASKİ) tarafından stant kuruldu. Stantta hizmet süreçleri hakkında bilgilendirme yapılırken, su tasarrufuna yönelik farkındalık oluşturmak hedefleniyor. 

Vatandaşlar bilgilendiriliyor 

Aynı zamanda kurulan stantta personeller tarafından abonelerin verilerini güncelliyor, su ve kanalizasyon hizmetlerinin işleyişi, abonelik işlemleri, fatura süreçleri, arıza bildirimleri ve dijital hizmetler hakkında detaylı bilgilendirme yapılıyor.

23 Ocak Cuma günü kurulan stant ve yoğun ilgi gören stant bugün itibariyle noktalanıyor. 

Öte yandan KASKİ Genel Müdürü Yavuz Çağan ve bazı daire başkanları stanttı yerinde inceleyerek bilgiler aldı.