Kayseri'de operasyon: Cephanelik ele geçirildi
Kayseri'de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda adeta cephanelik ele geçirildi.
Kayseri'de polis ekiplerinin kent genelinde haksız kazanç elde etmeye yönelik faaliyet gösteren kişi ve organizasyonlara karşı mücadelesi kararlılıkla sürüyor. Son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda kaçak ürün, silah ve mühimmat ele geçirildi.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 09–15 Şubat 2026 tarihleri arasında yürütülen çalışmalar kapsamında önemli miktarda kaçak malzeme ele geçirildi.
Ele geçirilenler
Operasyonlarda; 26 kilogram kaçak tütün,
16 şişe sahte alkol ve 389 adet sahte alkol yapımında kullanılan malzeme,
2 bin 855 paket kaçak sigara,
2 adet sikke,
4 tabanca, 1 ruhsatsız tüfek,
3 bin 602 tabanca fişeği, 580 av tüfeği fişeği,
4 tabanca şarjörü,
30 adet çek ve senet,
1 balistik yelek ele geçirildi.
Aranan şahıslar yakalandı
Toplam 10 ayrı olayla bağlantılı olarak 21 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı. Ayrıca haklarında yakalama kararı bulunan 24 kişi de gerçekleştirilen çalışmalar sonucu gözaltına alındı.