Kayseri'de o belediye uyardı! Tedbirinizi alın

Kayseri'de o belediye vatandaşlara uyarıda bulundu. Saat 16.00'a kadar önlemleri almaları gerektiğini söyledi.

Kayseri'de o belediye uyardı! Tedbirinizi alın
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sarız Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşları ilgilendiren önemli bir duyuruda bulundu. Belediye tarafından yapılan açıklamada bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı mahallelerde saat 16.00'a kadar olmayacağını bildirildi.

4 mahalle etkilenecek

Sarız Belediyesi tarafından yapılan uyarıda; KASKİ’nin içme suyu şebeke hattında gerçekleştireceği bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı mahallelerde geçici su kesintisi uygulanacağı belirtildi. Açıklamaya göre, bugün Güneşen, Bahçeli, Kızılpınar ve Yeni Mahallelerde su kesintisi yaşanacak. Kesintinin saat 16.00’ya kadar sürmesinin planlandığı ifade edilirken, vatandaşlardan gerekli tedbirleri almaları istendi.

Belediye yetkilileri, günlük yaşamın olumsuz etkilenmemesi adına vatandaşların önceden gerekli önlemleri almalarının önemine dikkat çekti. Açıklamada ayrıca, içme suyu şebekesinde yapılan bakım ve onarım çalışmalarının altyapının daha sağlıklı ve kesintisiz hizmet verebilmesi amacıyla gerçekleştirildiği vurgulandı.