Kayseri'de kıyafetlerine laf ettikten sonra bıçakladı! 3 kişi...
Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde yabancı uyruklu bir şahıs, iddiaya göre yolda karşılaştığı 3 yabancı uyruklu kardeşin kıyafetlerine laf etti. Ardından kardeşlere bıçakla saldıran şahıs olay yerinden kaçtı.
Kayseri’nin Kocasinan ilçesi Sahabiye Mahallesi'nde yabancı uyruklu P.M. yolda karşılaştığı 3 kardeşin ikisini bıçakla bir tanesini de darp ederek yaraladı. P.M. olay yerinden kaçarken, polis ekipleri de kısa sürede yakaladı.
Edinilen bilgiye göre, Sahabiye Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde yabancı uyruklu P.M., yolda karşılaştığı yabancı uyruklu kardeşler A.K. (32), A.M.(21) ve S.M.’nin (25) iddiaya göre kıyafetlerine laf ederek, 3 kardeşe bıçakla saldırdı. Kardeşlerden A.K. ve A.M. bıçakla yaralanırken, S.M. ise darp sonucu yaralandı. P.M. olay sonrası kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak, P.M.’yi yakalamak için çalışma başlattı. Yaralanan üç kardeş ise, sağlık ekiplerinin ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesi P.M. kısa sürede yakalandı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
