Kayseri'de kadın Komiser ve polis memurunun bulunduğu otomobil TIR'la çarpıştı
Kayseri'de otomobil ile TIR çarpıştı. Kaza yapan otomobilde kadın komiser ile erkek polis memurunun olduğu ifade edildi. Detaylar Kayseri Olay haber bülteninde.
Kayseri’nin Sarız ilçesine bağlı Kıskaçlı Mahallesi’nde trafik kazası meydana geldi. Bugün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında Kıskaçlı’daki lokantada bir süre mola veren Komiser Ç.N. ile polis memuru F.B. daha sonra yolculuklarına devam etti.
Otomobilde 2 polis memuru vardı
Polis memuru F.B.’nin kullandığı 34 plakalı otomobil lokantanın bulunduğu yerden karayoluna çıktığı esnada Kahramanmaraş istikametinden Kayseri istikametine seyir halinde olan C.A.’nın kullandığı 27 plakalı TIR ile çarpıştı.
2 polis yaralandı
Trafik kazasında otomobilde bulunan ve Sivas Emniyet Müdürlüğünde görevli oldukları belirtilen Başkomiser ile polis memurunun ağır yaralandıkları ve hastaneye kaldırıldıkları öğrenildi. TIR şoförünün ise kazayı yara almadan atlattığı dile getirildi. Kazanın ardından soruşturma başlatıldı.