Kayseri'de hafta sonu ekipler o bölgede denetime çıktı!
Kayseri'de dikkat çeken denetim. Ekipler hafta sonu denetim yaptı. Kontrol ekipleri vatandaşları uyardı. Detaylar Kayseri Olay haber bülteninde.
Kayseri’de hafta sonu denetimi. Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde denetim yaptı. Denetimler havada drone ile de desteklendi.
Pınarbaşı ilçesinde kapsamlı denetim
Kayseri Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Şube Müdürü Ebubekir Atıcı ve Su Ürünleri Kontrol ekipleri tarafından Pınarbaşı İlçesine bağlı Şerefiye ve Karagöz Mahalleleri ile Bahçecik Barajında hafta sonu avcılık denetimleri yapıldı.
Denetimlerde vatandaşlar uyarıldı. Bu konuda kurallara uymayanlara yönelik de cezai işlem uygulandı.
Denetimler daha da artacak
Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri denetimlerin tüm hızıyla devam edeceğini belirterek, doğal kaynakların sürdürülebilirliğin önemine vurgu yaptı. İç sulardaki kaynakları korumak için çalışmaların devam edeceğini dile getiren yetkililer, av yasağı döneminde denetimlerin süreç içerisinde daha da artacağını belirti.