Kayseri'de gıda denetimleri sürüyor
Türkiye'de son günlerde artan gıda zehirlenmelerinin ardından Kayseri'de de denetimler artırılarak devam ediyor. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü denetimlerini sürdürüyor.
Türkiye’nin dört bir yanından gelen gıda zehirlenmeleri haberleri vatandaşları endişelendiriyor. Kayseri’de de bugüne kadar 182 kişinin gıda zehirlenmesi yaşadığı bilinirken, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü denetimlerini tüm hızıyla sürdürüyor.
Ekipler denetim yaptı
Kentte, vatandaşların güvenli gıdaya ulaşabilmesi için market ve restoran başta olmak üzere İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından denetim yapıldı.
'Güvenilir gıda kırmızı çizgimiz'
“Güvenilir Gıda Kırmızı Çizgimiz” sloganıyla yapılan denetimin ardından Kayseri Tarım ve Orman Müdürlüğü bir paylaşım yaparak şu ifadelere yer verdi; “İlçe Müdürlüklerimizde görevli gıda kontrol ekipleri, vatandaşlarımızın güvenilir gıdaya ulaşması için denetimlerine devam etmektedir.”