Kayseri'de 'Gençliğe Değer'

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde 'Gençliğe Değer' ara eğitim kampı düzenlendi. 3 gün süren kampın kapanış programına İl Müftüsü Durmuş Ayvaz da katıldı. Detaylar Kayseri Olay'ın haberinde.

Kayseri'de 'Gençliğe Değer'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Hacılar İlçe Müftülüğünce, gençlerin milli ve manevi değerlerle buluşmasını amaçlayan “Gençliğe Değer” ara eğitim kampı düzenlendi. 

Kayseri'de 'Gençliğe Değer'

Kamp 3 gün sürdü

Hacılar Diyanet Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen ve 3 gün süren kamp, sabah saatlerinde kız öğrencilere, öğleden sonra ise erkek öğrencilere yönelik olarak planlandı. Kamp süresince öğrencilere değerler eğitimi, Kur’an-ı Kerim dersleri verilirken; çeşitli sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle gençlerin hem manevi hem de sosyal gelişimlerine katkı sağlandı.

Kayseri'de 'Gençliğe Değer'

‘Gençlik milletin en büyük sermayesidir’ 

Kampın kapanış programına İl Müftüsü Durmuş Ayvaz, Hacılar İlçe Müftüsü Cihan Yıldız, Kur’an kursu öğreticileri ve öğrenciler katıldı. Programda konuşan İl Müftüsü Ayvaz, gençliğin bir milletin en büyük sermayesi olduğunu vurgulayarak, “Değerleriyle barışık, inancını bilen, ahlaklı ve sorumluluk sahibi bir gençlik, güçlü bir geleceğin teminatıdır. Kayseri İl Müftülüğü olarak gençlerimizin hem manevi hem de ahlaki gelişimlerine katkı sunacak çalışmaları büyük bir hassasiyetle sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kayseri'de 'Gençliğe Değer'

Öğrencilere hediyeler verildi

Bu tür eğitim kamplarının gençlerin kendilerini tanımalarına, doğruyu ve yanlışı ayırt edebilmelerine önemli katkılar sağladığını belirten Ayvaz, gençlerin ilim, ahlak ve hikmetle yetişmesinin önemine dikkat çekti ve programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek öğrencilere başarılar diledi.

Program, kamp süresince aktif katılım gösteren öğrencilere İl Müftülüğü ve Hacılar İlçe Müftülüğü tarafından hazırlanan çeşitli hediyelerin takdim edilmesiyle sona erdi.