- Haberler
- Güncel
- Kayseri'de çay 2, çorba 20 TL'ye satılıyordu! Cumhuriyet Meydanı'ndaki o mekanda tadilat başladı
Kayseri'de çay 2, çorba 20 TL'ye satılıyordu! Cumhuriyet Meydanı'ndaki o mekanda tadilat başladı
Kayseri'de vatandaşlara 2 TL'ye çay, 20 TL'ye çorba içme imkanı sağlayan mekanda çalışmalar başladı. Vatandaşların akın ettiği mekanın önüne bariyerler koyulurken tadilat nedeni ile kapalı olduğu açıklaması yapıldı.
Kayseri’de Cumhuriyet Meydanı’nda yer alan ve vatandaşların akın ettiği mekanlardan olan Emekliler Kafeteryası’nda tadilat başladı. Gün boyunca yüzlerce kişinin giderek çay içtiği ve karnını doyurduğu mekan Kayseri’nin en uygun fiyatlı yerlerinden biri olurken, şimdilerde ise hizmet vermediği öğrenildi.
Uygun fiyatı ile dikkat çekti
Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Emekliler Kafeteryası, özellikle dar ve orta gelirli vatandaşlara hitap ederken fiyatları da açıklanmıştı. Emekliler Kafeteryası’nda; çay 2, meyve çayı 2, çorba 20, sade soda, 12,5, simit 15, Türk Kahvesi 25 ve karışık tost 50 TL’den satışa sunuluyor. Kayseri’de Cumhuriyet Meydanı, Belsin, Beyazşehir ve Fevziçakmak Mahallesi’nde hizmet veren Emekliler Kafeteryası’nın tadilat nedeni ile kapanmasına vatandaşlar da şaşırdı.
Kapıda kaldılar
Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Emekliler Kafeteryası’na girmek isteyen vatandaşlar “Tadilat dolayısıyla kapalıyız” yazısı ile karşılaştı. Bir süre kapalı olacağı öğrenilen Emekliler Kafeteryası’nın ne zaman açılacağına dair ise bilgi verilmedi.

