Kayseri'de banyo sonrası ölüm

Kayseri'de 17 yaşındaki genç duştan çıktıktan sonra bir anda fenalaştı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri gencin hayatını kaybettiğini belirledi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de banyo sonrası ölüm

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde iddiaya göre duş aldıktan sonra fenalaşan 17 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre ilçeye bağlı Mimarsinan Şirintepe Mahallesi 2133. sokakta meydana gelen olayda iddiaya göre duştan çıkan T.A. (17) bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Ailesinin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Kayseri'de banyo sonrası ölüm

Olay yerinde hayatını kaybetti 

Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde T.A.’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından T.A.’nın cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Kayseri'de banyo sonrası ölüm

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kayseri'de banyo sonrası ölüm