Kayseri'de balıkçılara sıkı denetim! Müdür ölçüm yaptı
Kayseri'de vatandaşların güvenli gıdaya ulaşmasını sağlamak için ekipler çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından çalışmalar devam ederken bu kez perakende satış yapan balıkçılara Müdür Bülent Saklav tarafından denetim gerçekleşti.
1 Eylül itibari ile balık sezonu açılırken, Kayseri’de Sivas Bulvarı üzerinde yer alan dükkanlarda hareketlilik başladı. Taze balık tüketmek isteyen vatandaşların ilk tercihlerinden birisi Sivas Bulvarı olurken, Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav’ın da katıldığı denetim yapıldı.
Balıkçılarda hareketlilik başladı
Kayseri’de balık sezonunun açılması ile farklı türler tezgahlarda yerini aldı. Kayseri’de vatandaşlar da taze balık için sonbahar aylarını beklerken, güvenli gıdanın tüketilmesi için ekipler tarafından denetimler devam ediyor.
Müdür cetvelle ölçtü
Kayseri İl Tarım ve Orman Bölge Müdürü Bülent Saklav’da ekipleri ile balıkçılarda denetime çıktı. Rutin denetimlerden birinin gerçekleştirildiği dükkanlarda balıkların doğru büyüklükte satılıp satılmadığına bakılması için ölçü yapıldı.
Sosyal medya hesabında yayınlandı
Gerçekleştirilen denetim İl Tarım ve Orman Bölge Müdürlüğü’nün resmi sosyal medya hesabında, “İl Müdürümüz Sayın Bülent Saklav, İl Müdür Yardımcımız Ergün Tuğluk, Su Ürünleri Şube Müdürümüz Ebubekir Atıcı ve teknik personelimizin katılımlarıyla perakende balık satış yerlerinde rutin denetimlerimiz gerçekleştirildi” ifadeleri ile paylaşıldı.